Extra's

Juridisch advies

Niemand verwacht een rechtsbijstandverzekering nodig te hebben en toch zien we zo nu en dan een juridisch conflict. Vaak helpt goed juridisch advies vooraf, hoge kosten achteraf. In samenwerking met Lextone biedt Sportverloning voor een bescheiden bedrag per jaar goed advies en heldere antwoorden op jouw vragen over juridische onderwerpen. Daarnaast kun je ook terecht met andere juridische kwesties. Je krijgt onbeperkt toegang tot een team juristen.

Hoe werkt het?

Wanneer je woont leeft en werkt, dan kun je tegenstrijdige belangen hebben en een conflict zit in een klein hoekje. Vaak is voorkomen beter dan genezen en een laagdrempelig juridisch advies kan een hoop voorkomen. De eerstelijn ondersteuning van Lextone is zeer uitgebreid en zo heb je altijd een deskundige jurist bij de hand. Neem je een abonnement op de Lextone Rechtshulp, dan vind je in je account hun e-mailadres en telefoonnummer welke je dan onbeperkt kan bellen.

Loop je het risico op hoge juridische kosten, dan raden we je aan een rechtsbijstand verzekering af te sluiten. Deze dekt je tegen de juridische kosten bij een procedure.

Lextone is het juridisch verlengstuk van organisaties. In samenwerking met Lextone bieden we hun juridische helpdesk onbeperkt aan tegen een klein bedrag per jaar.

Wat kost het?

Je betaald € 30,- euro per jaar om onbeperkt gebruik te maken van de helpdesk van Lextone Rechtsadvies. De helpdesk sluit je altijd af per jaar. Je zit dus nergens aan vast en jaarlijks vragen we je of je de polis wilt verlengen.

Contact

Is je interesse gewekt?

Wil je eens sparren over jouw specifieke situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag eigen baas worden op een manier die bij jou past.