Hoe werkt Sportverloning.nl?

We leggen je graag uit hoe wij werken!

Neem de regie

Word een BAAS

Wie droomt er niet van? Freelance werken: vrij zijn en alleen kiezen voor de opdrachten die jíj leuk vindt. Maar heb jij zin in blauwe enveloppen en wat betekent dat nou voor eigen rekening en risico werken... Bij Sportverloning.nl helpen we jou werken voor de opdrachten die jij wilt, zonder het gedoe van blauwe enveloppen. Gewoon al je zaken goed geregeld op één plek.

Word een BAAS

Zorgeloos werken

Je zit nergens aan vast

Wij willen dat je zorgeloos werkt. Bekijk de video waarin we uitleggen wat we van elkaar mogen verwachten. Daarna kun je zo lang als je wilt gebruik maken van onze diensten en services. Met Sportverloning.nl ontzorgen we je volledig: behalve je belastingen zijn ook je sociale zekerheden goed geregeld. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Modelovereenkomst

Maak goede afspraken

Bij Sportverloning.nl vinden we het belangrijk om afspraken goed vast te leggen. Op je account kun je onze modelovereenkomst eenvoudig aanmaken en ondertekenen. Uiteraard kun je ook met een eigen overeenkomst werken die je online kunt toevoegen. Onze modelovereenkomst is gebaseerd op de door Belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomst ‘Geen gezag’.

Maak goede afspraken

Factuur sturen

Facturatie

Wij nemen je hele boekhouding van je over en via je beveiligde account stuur jij eenvoudig een factuur naar je opdrachtgever conform de afspraken die jij hebt gemaakt. Een factuur sturen kost je slechts 2 minuten! Terwijl alle belastingen en verzekeringen ook direct door ons geregeld worden. De netto betaling volgt één werkdag nadat jouw opdrachtgever betaald heeft, zo heb jij snel je geld. En als je wilt, kunnen wij de factuur vaak voorschieten, zo heb je nog sneller je geld en helpen we jou tijd en stress te besparen!

Facturatie

Volledig ontzorgd

Verloning

Met Sportverloning.nl ontzorgen we je volledig. We zorgen ervoor dat jij geen omkijken hebt naar je administratie en dat alle wettelijk verplichte belastingen vooraf netjes worden afgedragen. De bekendste is de inkomstenbelasting. Maar ook de btw- en zorgverzekeringswet worden netjes door ons afgedragen. In je account kun je alles instellen zoals jij dat fijn vind, ook je pensioen en reserveringen. Aan het begin van het jaar ontvang je van ons een overzichtelijke jaaropgave. Maak onbeperkt gratis berekeningen en zie wat het jou oplevert! Klik hier

Verloning

Geen verrassingen

Verzekeringen en schenkkring

Wanneer je werkt, dan kun je (buiten je schuld om) toch in de problemen komen. In samenwerking met Avéro Achmea hebben we een uitstekende beroepsarbeids-ongeschiktheidsverzekering welke we verplicht stellen tot en met 62 jaar en bij een inkomen hoger dan 3750 euro binnen drie maanden. Maar we hebben ook een schenkkring met 2 jaar dekking en je bent als vaste klant automatisch verzekerd via AIG voor ongevallen (tot €100.000) en overlijden (€10.000). Zo kom je nooit voor verrassingen te staan, ook niet als het even tegen zit.

Verzekeringen en schenkkring

Bekijk de mogelijkheden vrijblijvend

Start vandaag nog en werk zoals jij dat wilt met de voorwaarden die bij jou passen. Inschrijven is gratis én vrijblijvend zonder opzegtermijn. Zorgeloos werken via Sportverloning.nl, met de zekerheid die bij jou past binnen 10 seconden aangemeld. Want jij verdient beter.
Meld je gratis aan