Benieuwd wie wij zijn?

Wij staan voor beter, leuker, makkelijker en eerlijker!

Ons verhaal

Sportverloning.nl is in 2012 opgericht door Edward Belgraver () om de groeiende groep werkenden te ondersteunen die zonder gedoe willen werken van opdracht naar opdracht, kort- of langdurend. Met een team van zeer betrokken collega's werken we aan een optimale service en een platform welke onze klanten ondersteunt om zonder KVK- of btw-nummer te werken. De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot 90.994 klanten die we met heel veel plezier met professionele partners en hoge service ondersteunen.

Missie

Sportverloning.nl wilt er voor iedereen zijn die volledige grip, inzicht en regie wilt hebben over zijn of haar inkomen, waarbij Sportverloning.nl de partner is in zijn autonoom werkend bestaan van opdracht naar opdracht.

Visie

Sportverloning.nl wilt landelijk bekend staan bij modern werkenden, opdrachtgevers en stakeholders als de logische, maar vooral betrouwbare keuze om het inkomen te verzorgen gedurende de loopbaan.

Onze oplossing

Sportverloning.nl ontzorgt werkenden door hun opdracht te factureren en de sociale- en fiscale verplichtingen en zekerheden vooraf netjes te verzorgen. Zo is het administratief allemaal geregeld en zijn er geen verrassingen achteraf.

Daarnaast bieden we met zorgvuldig geselecteerde partners veel extra voordelen. Zo hebben we een eigen schenkkring, spaar je eenvoudig voor je vakantie en hebben we collectieve deals met verzekeraars voor bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid en je zorgverzekering. Daarnaast hebben we ook een mooie samenwerking met opleider GoodHabitz.

We doen dit transparant en eerlijk waarbij onze commissie vast staat en we uitsluitend de beste deal zoeken voor onze klanten.

Benieuwd wat onze klanten vinden van ons... Klik hier