Scherp blijven

Raad van Advies

De overheid en de politiek staan voor een grote uitdaging om beleid en wet- en regelgeving aan te passen op de veranderende arbeidsmarkt waarin de kluseconomie een grote rol speelt. De raad zorgt dat we focus houden op onze modern werkenden, kennis en ervaring binnen de organisatie brengen en kritisch als buitenstaander kijken naar de doelen van Sportverloning.nl. In onze Raad van Advies zitten:

Rob de Laat

Rob de Laat is al 30 jaar actief in de flexbranche en onder andere oprichter van Flex Group Nederland, dat in 2006 is verkocht aan DPA en Staffing Management Services, dat in 2018 is verkocht aan de HeadFirst Source groep. In de afgelopen vier jaar is hij voorzitter geweest van de BOVIP, de Belangenorganisatie voor onafhankelijke inhuurintermediairs. Hij kent de markt en de politieke ontwikkelingen als geen ander en is sinds 2019 actief betrokken als adviseur van Sportverloning.nl.

Leone Bource

Leone Bource heeft inmiddels 30 jaar ervaring als fiscalist en is werkzaam geweest voor alle grote advieskantoren. Met deze ervaring heeft ze in 2010 haar eigen kantoor opgericht. Ze is gespecialiseerd in alle fiscale aspecten rondom loonheffingen en sociale zekerheid. Daarnaast is ze auteur van verschillende fiscale boeken en schrijft ze regelmatig artikelen over voorgenoemde onderwerpen. Leone is sinds 2015 betrokken bij Sportverloning.nl en in staat gebleken om de ontwikkelingen in de markt, en de uitdagingen waar we als arbeidsmarkt voor staan, te vertalen naar pragmatische oplossingen. Oplossingen waarin wij als Sportverloning.nl de wensen van de modern werkenden én de maatschappij vertalen. Sinds 2019 is ze actief in de Raad van Advies.

Frank Blom

Frank Blom is reeds 40 jaar serie-ondernemer en hoofdzakelijk actief in vastgoed als investeerder en belegger. Als directeur van Frame Vastgoed ontwikkelt hij in het sociale, midden- en hoogsegment woningen en bijzondere gebouwen in de regio Rotterdam. Frank denkt en werkt veel vanuit de consument, de werkenden met toekomstbestendige oplossingen, waarbij hij te maken heeft met veel verschillende, complexe stakeholders.

Extern adviseur
Guido van Woerkom

Guido van Woerkom is voormalig directeur van de ANWB en voorzitter van Detailhandel Nederland. Nu is hij onder andere bekend als voorzitter van de Raad van Toezicht van GGZ Rivierduinen en Ymere, bestuurslid van de Stichting Volkswagen Car Claim en lid van de Sociaal Economische Raad. Guido van Woerkom is sinds 2019 lid van de Raad van Advies bij Sportverloning.nl waar hij als geen ander in staat is om de belangen van modern werkenden, stakeholders en opdrachtgevers te verenigen.

Contact

Is je interesse gewekt?

Wil je eens sparren over jouw specifieke situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag eigen baas worden op een manier die bij jou past.