Goed geregeld

Voorkomen is beter dan genezen

Wanneer je mensen inhuurt, ontvang je een factuur voor hun diensten. Maar is het ook echt goed geregeld? Beveel ons aan bij jouw freelancers, dan weet je zeker dat jouw opdrachtnemer zijn of haar zaken op orde heeft, wet DBA-proof werkt en goed verzekerd is. Via Sportverloning ontvang je een all-in factuur van jouw opdrachtnemer, gegarandeerd zonder verrassingen achteraf.

Duidelijkheid

Wet en regelgeving

Je ziet door de bomen het bos niet meer: de afschaffing van de VAR (Verklaring Arbeidsrelatie), de wet BGL (Begrip Geen Loonheffing) en nu de wet DBA (Deregulering Beoordeling Arbeidsrelatie),de ALT (Arbeidsovereenkomst Laag Tarief). Met deze wetten wordt geprobeerd om duidelijkheid te verschaffen over de vraag of je met een echte zzp’er werkt of niet, met schijnzelfstandigheid te maken hebt en/of het tarief van de freelancer voldoende is om als zelfstandige te werken. Met Sportverloning nemen we je deze zorgen graag uit handen door alle zaken vooraf goed geregeld te hebben.

De oplossing

Sportverloning aanbevelen

Of jouw opdrachtnemers nu één opdrachtgever hebben of meerdere, veel of weinig werken en of de opdracht nu langer dan één jaar duurt of niet: met Sportverloning heb je de oplossing in handen om je inhuur goed te regelen. Onze modern werkenden zullen je dankbaar zijn voor de aanbeveling, zij geven ons namelijk gemiddeld een 9,2. Met een opdrachtgeversaccount op Sportverloning kun je ons eenvoudig aanbevelen en bieden we je een duidelijk overzicht voor al jouw opdrachtnemers en facturen.

Contact

Is je interesse gewekt?

Wil je eens sparren over jouw specifieke situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag eigen baas worden op een manier die bij jou past.