Geen verrassingen

Alle wettelijke belastingen altijd afgedragen

Er zijn opdrachtgevers die, voornamelijk door de toenemende onzekerheid van de wet DBA, aanvullende eisen stellen aan de afdrachten van opdrachtnemers. Met Sportverloning worden alle wettelijke afdrachten altijd gedaan. We verlonen werkenden met sociale zekerheid via het UWV waarbij we de werknemersverzekeringen (WW, WAO, WIA en ZW) afdragen. Daarnaast verlonen we ook zonder de dekking van werkloosheid, maar dan verplichten we onder voorwaarden wel een arbeidsongeschiktheidsverzekering en we werken momenteel hard aan een sociaal zekerheidspakket waarbij we inkomenszekerheid bieden tot het pensioen. Een fijn gevoel om te weten dat het echt goed geregeld is.

Een marktconform tarief

Zekerheid

Een marktconform tarief

De zekerheid dat het goed geregeld is, betekent ook een marktconform tarief waardoor mensen zelfstandig de regie kunnen nemen. We verlonen daarom niet onder een bruto uurtarief van gemiddeld € 16. Dit tarief is gebaseerd op 150% van het minimum brutoloon of het minimumtarief dat maatschappelijk verwacht mag worden voor mensen die voor eigen rekening en risico werken. Voor regie is ruimte nodig. Is er sprake van een tarief onder de 16 euro, dan is er altijd sprake van een arbeidsovereenkomst en dan past Sportverloning niet bij jou of je werkenden. Dit minimumtarief geldt voor alle leeftijden. Je huurt iemand tenslotte in om zijn/haar kwaliteiten en toegevoegde waarde.

Goed verzekerd

Arbeidsongeschiktheid altijd goed geregeld!

Het is belangrijk dat opdrachtnemers verzekerd zijn tegen arbeidsongeschiktheid. Het kan namelijk iedereen overkomen dat hij of zij door een ziekte of ongeval, tijdens of buiten werk, niet meer in staat is om (volledig) te werken. Als een opdrachtnemer meer dan € 3.000,- bruto factureert binnen drie maanden, vinden wij dat hij of zij een te groot risico loopt tegen drastisch inkomensverlies door arbeidsongeschiktheid; daarom verplichten wij deze opdrachtnemers om een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten. Zo weet jij als opdrachtgever ook dat je opdrachtnemers goed verzekerd zijn.

Goed verzekerd
Contact

Is je interesse gewekt?

Wil je eens sparren over jouw specifieke situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag eigen baas worden op een manier die bij jou past.