Sportverloning

Sportverloning is jouw werkgever

Als jij werkt via Sportverloning, zijn wij je werkgever. Sportverloning gebruikt de standaard NHG-werkgeversverklaring, die door alle banken geaccepteerd wordt. Wil je een andere verklaring ontvangen, dan kun je dat bij je aanvraag aangeven.

Je kunt jouw werkgeversverklaring eenvoudig online aanvragen in je account. Binnen één werkdag heb jij jouw werkgeversverklaring al digitaal in je mailbox.

Waar heb je een werkgeversverklaring voor nodig?

Als je een huis gaat huren, wordt er soms naar een werkgeversverklaring gevraagd. Bij het afsluiten van een hypotheek om een huis te kopen, wordt er altijd naar een werkgeversverklaring gevraagd. Met de werkgeversverklaring toon je aan dat je de maandelijkse lasten kunt dragen.

Aanvragen werkgeversverklaring

Je kunt bij ons een werkgeversverklaring aanvragen als je minimaal drie periodes door ons verloond bent. Je vraagt hem eenvoudig online aan in je account. Wij berekenen en maken jouw werkgeversverklaring op basis van de gegevens in je account, zorg er daarom voor dat alle gegevens correct zijn ingevuld. Jouw inkomen wordt omgerekend naar een jaarinkomen op basis van de verloonde maanden. We brengen eenmalig tien euro in rekening voor de administratie, je kunt dit ook met punten betalen. Je hebt de werkgeversverklaring binnen één werkdag digitaal in je mailbox.

Contact

Is je interesse gewekt?

Wil je eens sparren over jouw specifieke situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag eigen baas worden op een manier die bij jou past.