Product

Verklaring Omtrent Gedrag

Vraag via Sportverloning makkelijk en snel jouw Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan. Alles gaat gemakkelijke en snel online. Dit bespaart je veel tijd. Met een paar eenvoudige stappen vragen wij jouw VOG aan bij Justis. Wij brengen hier geen kosten voor in rekening en je betaald alleen de werkelijke kosten aan Dienst Justis de screeningsautoriteit van het Ministerie van Veiligheid en justitie.

Je kan een VOG aanvragen om aan te tonen dat je voor de sector of branche waarin je werkzaamheden gaat uitvoeren niet in aanraking bent geweest met jusitie. Dienst Justis onderzoekt dan of je strafbare feiten hebt gepleegd die van invloed zijn op je werkzaamheden. Als dat niet het geval is ontvang je van Dienst Justis de Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Hoe werkt het?

In je account kan je eenvoudig een VOG aanvragen. Je kan een specifiek of algemeen screeningsprofiel kiezen. Bespreek dit goed met je opdrachtgever. Nadat we je deze online hebt aangevraagd zullen wij deze digitaal verwerken. Je ontvangt een e-mail van Justis en kan daar je VOG aanvraag afronden. Binnen twee weken ontvang jij je VOG in de post.

Wat kost het?

De kosten van een aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) zijn € 33,85. Wij leveren deze service gratis aan onze klanten. Deze kosten worden dan ook direct door Dienst Justis bij jou in rekening gebracht.

Contact

Is je interesse gewekt?

Wil je eens sparren over jouw specifieke situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag eigen baas worden op een manier die bij jou past.