Product

Senz Advocaten Incasso

Advocatenkantoor Senz Advocaten in Den Haag voert voor ons het incassotraject uit. Dat is een allround advocatenkantoor met snelle dienstverlening. Wanneer jouw factuur niet betaald wordt door je opdrachtgever, kun je een incassotraject starten. Via Sportverloning kun je met een paar klikken op de knop het traject starten.

Hoe werkt het?

Als eerst zal er een brief worden verzonden waarbij de opdrachtgever de gelegenheid krijgt om binnen 15 dagen de vordering te voldoen. Als de opdrachtgever niet betaald, zal er een aanmaning worden verstuurd met het openstaande factuurbedrag vermeerderd met de wettelijke incassokosten. Als de opdrachtgever nog steeds in gebreke blijft, zal er in overleg met jou een juridische procedure worden gestart.

Wat kost het?

Wij brengen € 50,- in rekening voor dossierkosten. Eventuele overige kosten zijn afhankelijk van jouw specifieke situatie en worden altijd vooraf met jou besproken. Je kunt daarbij denken aan griffierecht of deurwaarderskosten in het geval van een juridische procedure.

Contact

Is je interesse gewekt?

Wil je eens sparren over jouw specifieke situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag eigen baas worden op een manier die bij jou past.