Zichtbaar blijven

Bekend van onder andere

Sportverloning.nl en de algemeen directeur Edward Belgraver werken hard aan een arbeidsmarkt die beter, slimmer en mooier georganiseerd is. Zo schrijven we opinie-artikelen en werken we aan onze bekendheid via onder andere: Feyenoord, ZiPconomy, langs de snelweg, het AD en FD. Wij werken graag aan onze zichtbaarheid, samen met onze partners. Want dankzij meer zichtbaarheid, weten meer mensen van ons bestaan en kunnen we meer mensen helpen om de de regie over hun leven weer terug te pakken. Want jij verdient echt meer.

Gewoon goed scoren

Sportverloning.nl & Feyenoord

Gewoon goed scoren, dat is waar het in het leven om draait. Of het nu een bal in het net van de tegenstander is, of een mooie factuur die je zonder zorgen kunt indienen bij je opdrachtgever. Het geeft hetzelfde gevoel: yes, het onder controle hebben en winnen.

Wij houden van dat gevoel. Daarom zijn wij trotse sponsor van Feyenoord, je hebt ons vast weleens op het scherm voorbij zien komen en nu je dit weet gaat het je zeker opvallen!

Dat gevoel van winnen en controle hebben, drijft ons ook om Sportverloning.nl continu te verbeteren en meer modern werkenden te bereiken. Want door te werken via ons platform, heb jij weer controle over je leven. Bij Sportverloning.nl gaat het over: jij bepaalt en wij nemen zoveel mogelijk zorgen van je over. Geen nare verrassingen achteraf. Maar zekerheid, eerlijk werken en genieten van de vele voordelen binnen onze community.

Eigenzinnig & Onafhankelijk

Sportverloning.nl & ZiPconomy

ZiPconomy is een platform dat zich richt op de markt van hoger opgeleide zzp’ers. Op dit platform is een aansprekende community aanwezig om kennis over de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt te delen en van elkaar te leren. Alleen zo kunnen we beweging creëren en innovatie stimuleren.

Omdat wij als Sportverloning.nl constant bezig zijn met de juiste service verlenen in een steeds veranderende arbeidsmarkt, zijn wij graag partner van ZiPconomy. Dat betekent dat wij dit platform sponsoren en regelmatig onze eigen kennis en opinie delen. Benieuwd naar onze artikelen?

Zichtbaar op snelweg

Sportverloning.nl & Ocean Outdoor Nederland

Elk halfjaar, tussen september en maart, is er een grote Sportverloning.nl-campagne met billboards van Ocean langs de snelweg. Lekker zichtbaar want we mogen gezien worden; en we laten jou graag nadenken over jouw werk. Heb jij de regie in handen? Of nog niet?

In het ritme van het dagelijks leven sta je er soms niet zo bij stil: je doet je werk en that’s it. Maar het kan ook anders! Hoe fijn zou het zijn als jij je eigen voorwaarden zou kunnen bepalen? Je eigen uren in kan delen? Goed beschermd bent tegen arbeidsongeschiktheid, naheffingen van de Belastingdienst en ga zo maar door. Door te werken via Sportverloning.nl heb jij de touwtjes weer in handen, en dat gunnen we je.

Billboard 1
Billboard 2
Billboard 3
Billboard 4
Heb jij het al in de krant zien staan!?

Sportverloning.nl & de krant

Sportverloning.nl zit bovenop de laatste ontwikkelingen in de arbeidsmarkt. Nieuwe regels, nieuwe trends en vooral zaken die jóu als modern werkende aan gaan. Zodat onze service up-to-date is en tegemoet komt aan waar jij als modern werkende écht behoefte aan hebt.

Af en toe sturen we opinie-artikelen naar het Algemeen Dagblad en het Financieel Dagblad om je op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen of inzichten te delen over de arbeidsmarkt.

Lees hier alle artikelen van Sportverloning.nl in het Financieel Dagblad

Gehoord op de radio?

Sportverloning.nl & BNR Radio of FunX

Beluister hier onze commercials op BNR:

Geef zekerheid

Vrijheid

Jij bepaalt

Spot 1

Spot 2

Spot 3

Beluister hier onze commercials op FunX:

Zekerheid

Hoogste netto

Zonder administratie

Al onze filmpjes online

Sportverloning.nl & Vimeo

Meer weten?

We staan altijd klaar om meer uitleg te geven of om je te helpen of mee te denken. Je kunt een bericht sturen naar [email protected] sturen of bellen naar 010-2610266. Voel je welkom!

Contact

Is je interesse gewekt?

Wil je eens sparren over jouw specifieke situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag eigen baas worden op een manier die bij jou past.