Geen verrassingen

De zekerheid dat het goed geregeld is

We zien steeds meer opdrachtgevers die hogere eisen stellen aan het werken met opdrachtnemers. Daarom bieden we onze opdrachtnemers de volgende verzekeringen aan om het goed te kunnen regelen: voor jou als opdrachtgever, maar ook voor de opdrachtnemers zelf. Met onze collectieve samenwerkingen hebben we het goed geregeld.

Aansprakelijkheidsverzekering

We hebben in samenwerking met ABN Amro een aansprakelijkheidsverzekering die de opdrachtnemer beschermt wanneer er schade is ontstaan tijdens de werkzaamheden. De dekking bedraagt 1,25 miljoen euro per geval met een eigen risico van € 125. De kosten per jaar zijn afhankelijk van het beroep en liggen tussen de € 107,45 en € 275,40.

Ongevallenverzekering

Een ongevallenverzekering dekt schade die ontstaat tijdens een ongeluk door eenmalig een bedrag uit te keren. Het gaat hierbij om een ongeluk waarbij je blijvend invalide blijft of overlijdt. Onze ongevallenverzekering keert dan maximaal € 100.000 uit aan de werkende of nabestaanden. De kosten per jaar zijn afhankelijk van het beroep en liggen tussen de € 47,45 en € 59,45.

Rechtsbijstandverzekering

Niemand verwacht een rechtsbijstandverzekering nodig te hebben en toch zien we zo nu en dan een juridisch conflict. Een conflict kan erg duur zijn vanwege de advocaatkosten. Een juridisch conflict is, behalve duur, ook emotioneel heftig als je alles zelf moet doen. Dan valt de jaarlijkse premie voor een rechtsbijstandverzekering in samenwerking met ARAG en ABN Amro verzekeringen vaak wel mee, het is een stuk minder dan wat een advocaat per uur vraagt. De kosten per jaar zijn afhankelijk van het beroep en liggen tussen de € 288,69 en € 432,04.

Beroepsarbeidsongeschiktheidsverzekering

Het is belangrijk dat opdrachtnemers verzekerd zijn tegen arbeidsongeschiktheid, daarom is dit bij ons in veel gevallen verplicht. In samenwerking met Avéro Achmea en ABN Amro verzekering hebben we dit risico gedekt. Het kan namelijk iedereen overkomen dat hij of zij door een ziekte of ongeval, tijdens of buiten werk, niet meer in staat is om (volledig) te werken. Zo weet jij als opdrachtgever ook dat je opdrachtnemers goed verzekerd zijn.

Contact

Is je interesse gewekt?

Wil je eens sparren over jouw specifieke situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag eigen baas worden op een manier die bij jou past.