Goed idee

Werken met modern werkenden

Nederland telt inmiddels ruim één miljoen zelfstandigen, maar er zijn nóg meer modern werkenden. Helaas brengt het inhuren van werkenden grote onzekerheden met zich mee en was er geen werkbare, betrouwbare totaaloplossing beschikbaar. Daarom is Sportverloning in 2012 gestart om deze groeiende groep opdrachtnemers van dienst te zijn, zodat zij zorgenvrij kunnen werken voor hun opdrachtgevers. Door vanuit werkenden te organiseren, hebben we voor jou de oplossing voor je inhuurvraagstuk.

Goed opdrachtgeverschap

Wie zijn modern werkenden

Mensen die regie nemen over hun loopbaan

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van modern werken; maar makkelijk is het lang niet altijd. Denk aan alle regels, de administratie, de risico’s en alles wat erbij komt kijken. Als een modern werkende het niet goed heeft geregeld, heeft dat ook gevolgen voor jou als opdrachtgever. Wij faciliteren werkenden die zelf de regie willen over hun betaalde werk en graag voor jou opdrachten willen uitvoeren. Daarbij kun je denken aan:

  • Studenten die freelance werken
  • Mensen die werken op platformen
  • ZZP’ers die van het gedoe af willen
  • Specialisten in hun vakgebied
  • Gepensioneerden die betaald werk doen
  • Kortom, iedereen die zelf regie wil

Goed opdrachtgeverschap

Eerlijk en transparant

De arbeidsmarkt is onnodig ingewikkeld gemaakt, laten we daarmee ophouden. It’s about value. Met Sportverloning kun je mensen echt belonen op een eerlijke en transparante manier, zonder de risico’s die gepaard gaan met het inhuren van werkenden. Vanzelfsprekend zijn goede afspraken de basis van een prachtige arbeidsrelatie, daarom hanteren we een minimumtarief, bevorderen we goede afspraken met onze modelovereenkomst en bieden we of verplichten we verzekeringen, zodat er nooit gedoe komt; ook niet achteraf.

Goed opdrachtgeverschap
Betalen naar waarde

Betalen naar waarde

Sociaal en solidair

Modern werken is leuk, maar vaak ook spannend. Samen met Sportverloning maken we arbeid weer transactioneel. Je betaalt naar waarde een all-in tarief met de zekerheid dat het goed geregeld is. Zo hoef jij je geen zorgen te maken of de afdrachten goed zijn afgedragen. En vanzelfsprekend voorkomen we juridisch gedoe achteraf met elkaar of met de Belastingdienst. Zo weet je altijd waar je met elkaar aan toe bent. Met Sportverloning heb jij een totaaloplossing die je kunt aanbevelen bij modern werkenden.

Geen verrassingen

Duidelijke afspraken

Goede afspraken zijn de basis van een prachtige arbeidsrelatie. Geen gedoe, ook niet achteraf. Daarom stimuleren wij het maken van goede afspraken tussen opdrachtnemer en opdrachtgever. Met een paar klikken kunnen opdrachtnemer en opdrachtgever onze modelovereenkomst tekenen, waardoor je zeker weet dat het goed zit. Een fijn gevoel voor allebei. Want als opdrachtgever werk je ook liever met een opdrachtnemer die goed beschermd is als het even tegen zit.

Geen verrassingen
Geen verrassingen

Beloofd is beloofd

Garanties wet DBA en alle verplichte afdrachten

Maak gebruik van onze modelovereenkomst wanneer je met elkaar gaat samenwerken, hierin garanderen we jou dat alle zaken goed geregeld zijn. Met een paar klikken kunnen jullie de modelovereenkomst aanmaken en tekenen, waardoor je zeker weet dat het goed zit. Een fijn gevoel voor allebei (wet DBA-proof). We nemen alle kosten, naheffingen, boetes en rente voor onze rekening en zelfs de gehele juridische procedure nemen wij over; mocht het ooit zover komen. Beloofd is beloofd. Alleen zo kun je met een gerust hart lekker modern werken of inhuren.

Beveel ons aan

Het gemak van een opdrachtgeversaccount

Naast die verzekering van goede inhuur, is zo’n opdrachtgeversaccount voor jou ook ideaal. Dankzij je eigen opdrachtgeversaccount behoud je overzicht én is alles op één plek geregeld. Of je nu één opdrachtnemer inhuurt of wel honderd. Daarnaast staan alle facturen netjes op een rij en kun je eenvoudig zelf verzamelfacturen aanmaken en betalen.

Beveel ons aan
Hoe het echte werkt

Hoe het echte werkt

Facturatie, verzamelfacturen en API’s

Sportverloning is een verloningsservice met feeling voor de situaties van opdrachtnemers en opdrachtgevers. We nemen de administratie rondom het verlonen graag van jullie over: facturatie, en alles wat erbij komt kijken, kan onverwachts steeds weer een hoop tijd kosten. Sportverloning is een totaaloplossing voor modern werkenden én opdrachtgevers. Zo geven wij jullie de mogelijkheid om verzamelfacturen te maken of gebruik te maken van instant betalingen via API’s. Dat levert tijd op wat jullie kunnen besteden aan het echte werk.

Het houdt niet op

Veel meer voordelen...

Wij geloven in modern werken en we worden enthousiast als we onze opdrachtnemers zoveel mogelijk kunnen ondersteunen. Met Sportverloning werken we aan inkomenszekerheid op de lange termijn. Daarom bieden wij onze opdrachtnemers vele voordelen, waar jij als opdrachtgever ook van meegeniet. Wij bieden de opdrachtnemer bijvoorbeeld goede verzekeringen aan, maar ook de mogelijkheid voor een leaseauto, pensioensopbouw, begeleiding als het tegen zit, opleidingen, etc. Dankzij onze collectieve deals hebben we de beste deals en vaak zijn deze voordelen zelfs helemaal gratis met onze loyaliteitspunten.

Het houdt niet op
Contact

Is je interesse gewekt?

Wil je eens sparren over jouw specifieke situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag eigen baas worden op een manier die bij jou past.